Blog

 

 

Januari 2024
Beste gasten van B&B Hollandsingel.

 

Hartelijk dank voor uw bezoek aan B&B Hollandsingel.

 

Leuk dat we u mochten ontvangen en dat onze paden elkaar hebben gekruist. Het was een genoegen u te mogen verwennen en de waardering daarvoor te ontvangen. De overvloed aan belangstelling en boekingen heeft onze ambities sterk overtroffen. Dat geeft ons energie om ook in 2024 onze gasten weer super gastvrij te ontvangen.

 

Met vriendelijke groet,

 

B&B Hollandsingel

Miriam en Henk Molthoff

 

 

 

Maart 2023

Alle reden voor een feestje: 100e overnachting is een feit!

 

 

Eind 2022 zijn we gestart met onze B&B. Inmiddels hebben we via onze B&B heel veel leuke mensen mogen ontmoeten, zowel stellen als ook zakelijke gasten. Zowel jonge gasten als ook de oudere generatie. We zijn aangenaam verrast door het succes van onze B&B. Dit weekend mochten we de familie van der Raad uit Blokker ontvangen. Daarmee is de honderdste overnachting in B&B Hollandsingel een feit.

 

Wat een voorrecht om zoveel overnachtingen te mogen verzorgen voor veel gezellige mensen uit Nederland en Belgiƫ, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Spanje, Zweden, Engeland, Denemarken.

 

Heel hartelijk dank aan al onze gasten zonder wie dit succes niet mogelijk zou zijn geweest. We zijn ook superblij met de waarderingen: een gemiddelde waardering van 9,8.

  •